jussi_pekkinen_Råmossa Lodge.jpg

Jussi

Råmossan isäntä Jussi tykkää työstään ja elää unelmaansa. Jussi ottaa vieraat vastaan, kertoo tarinoita Råmossan ja seudun historiasta, metsästä ja sen eläimistä. Isäntä varmuudeksi moikkaa kaikki kylän vastaan tulijat, voi olla tuttu tai sukulainen. Pankkimiehestä tuli tilan täyspäiväinen isäntä. Mielilause ”yksityiskohdat ja tunnelma ratkaisee”. Jussi iskee nuotioon tulet, keittää nokipannukahvit, savustaa kalat, tarkkailee koko ajan luontoa ja pitää huolta vieraistaan.


Outi

Outi nauttii luonnossa liikkumisesta ja uskoo raikkaan luonnonympäristön parantavaan voimaan.  Hänen toiveena on, että ihmiset voivat kokea unohtumattomia elämyksiä kaikilla aisteillaan vieraillessaan Råmossassa. 

Outin suosikkiaktiviteetteja ovat mm. lumikenkäily, järviuinti ja Jopolla pyöräily Ilolan maaseututeillä. Hän on työskennellyt sekä Porvoon että Helsingin markkinointipäällikkönä, joten seutukunta on hänelle tuttua. Outi on juuri suorittanut Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä liikunnan ammattitutkinnon, ja toteuttaa Råmossan vieraille mm. liikunnallisia elämyksiä. 

Outi on myös Jussin onnellinen vaimo.

Outi Pekkinen Råmossa Lodge

keittiömestari_georg_simojoki.jpg

Georg

Keittiömestari Georg Simojoelle tuoreet satokauden raaka-aineet ovat kokkauksen perusta. Georg on kokenut eräkokki ja osaa hyödyntää villiyrtit ja valmistaa riistan ja kalat monin eri keinoin tulta hyödyntäen. Georg pyörittää ravintola Zum Beispielia yhdessä vaimonsa ja tiiminsä kanssa Porvoossa.


Daniel

Kokenut ja työssään intohimoinen eräoppaamme Daniel on työskennellyt Suomenlahdelta Jäämerelle. Daniel valmistui eräoppaaksi Eerikkilän Urheiluopistosta opettajinaan Suomen kovatasoisimmat eräopaskouluttajat. Daniel opiskelee jatkuvasti uusia oppeja ja kuluneen talvikauden hän toimi eräoppaana Utsjoella Holiday Village Vallessa. Danielin erityisosaamisalueita ovat muinaishistoria, biologia, geologia ja Indian Pale oluet. Danielin saa positiivista palautetta erityisesti innostuksestaan luontoa kohtaan ja huomaavaisesta tavasta kohdata vieraitamme. Daniel puhuu sujuvasti saksaa, englantia, unkaria ja suomea.

eräopas Daniel_råmossa lodge.jpg

Koira_siiri.jpg

Siiri

Siiri on vanhuudenpäiviään viettävä cockerimme.  Siiri rakastaa kahta asiaa yli kaiken, rapsutuksia ja ruokaa. Siiri ottaa vieraat vastaan häntä vimmatusti heiluen ja janoaa huomiota. Siiri saa edelleen kortteja japanilaisilta sisaruksilta ympäri maailmaa. Siiri seuraa vieraita metsään ja siellä se etsii samalla syötävää. Sen metsäherkkua ovat suppilovahverot ja mustikat. Siirin paras kaveri on Susi, Susi käyttääkin Siirin hyväntahtoisuutta hyväksi ja valtaa usein sen pedin. Siiri on siitä kiva koira, ettei se koskaan karkaa tai lähde karkuun. Ja tärkeimpänä Siiri on kaikkien kaveri.


Susi

Susi. Susi kissamme on aito Ilolalainen maatiaiskissa. Susi on ihmisille lempeä ja hellyydenkipeä kissa. Se seuraa ihmisiä usein metsään ja on joukon peränpitäjä. Suden paras kaveri on koiramme Siiri. Susi rakastaa hypätä Siirin selkään ja loikata siitä ylöpäin. Toinen Suden erityispiirre on puihinkiipeily, salamana se kiipeää mäntyyn ja katselee sieltä mitä maan päällä oikein tapahtuu. Suden toinen puoli on toimia intohimoisena metsästäjänä. Päärakennuksen läheisyydestä Susi nappaa hiiret, myyrät ja päästäiset. Se on sen työ ja Susi estää jyrsijöiden pääsyn sisälle. Erityispiirteenä Susi tykkää syödä käärmeitä.

SusiautumnCat.JPG