Savuahventa!

Savuahventa!

PALVELUT

Råmossa Lodgessa tarjoamme tilauksesta turvallisia ja luontoa kunnioittavia elämyksiä ryhmille tai vaikka vain muutamalle vieraalle. Tilalla tarjotaan maukasta lähiruokaa ja luonto-opastuksia luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Luonto, erä- ja elämystilaisuuksia järjestetään vuodenaikaan sopien. Palautteenanto asiakkailtamme kuuluu luonnollisena osana tilan toimintaan ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Räätälöimme palvelumme vieraiden toiveiden mukaisesti, tämän lisäksi meillä on tarjota myös valmiita elämyspäiviä.

Lue lisää Råmossan historiasta tai erämiehen kahdeksasta vuodenajasta!


KOKOUSPÄIVÄ

Råmossa Lodge on rauhallinen ja metsän keskellä sijaitseva kokouspaikka. Vieraamme saavat käyttöönsä käsintehdyt hirsiset rakennukset ja kuvankauniin ympäristön.

Ohjelman kesto noin kahdeksan tuntia sisältäen tilojen käytön, ruokailut ja ohjatun ulkoilun. Räätälöimme juuri teille sopivan kokouspäivän!

Tutustu täältä!


TYÖHYVINVOINTIPÄIVÄ

Työhyvinvointipäivään tarjoamme kiireetöntä ajanviettoa omassa rauhassa, nuotiotulilla istumista porontaljojen päällä, hyvää ruokaa ja mahdollisuutta aktiviteetteihin rasteilla. Lopuksi voi nauttia saunomisesta ja uimisesta omassa lähdejärvessämme.  

Tutustu täältä!


UNOHTUMATON ERÄKOKKAUS

Koe uniikki ja unohtamaton eräkokkauspäivä kauniissa yksityismetsässä meillä Råmossassa. Jokainen retki räätälöidään täyttämään ryhmän toiveet. Vieraat pääsevät keräämään kokkaukseen tarvittavia ainesosia suoraan luonnosta, sytyttämään nuotion ja lopuksi osallistumaan itse ulkona tapahtuvaan ruoanlaittoon.

Tutustu täältä!

 


AISTIEN LUONNOSSA -PÄIVÄ

Näe, koe, haista ja tunne talvisen suomalaisen luonnon monimuotoisuus ja tutustu suomalaisten suhteeseen ainulaatuiseen luontoonsa.

Luontopolku lammen ympäri haastaa meidät käyttämään kaikkia aistejamme.

Tutustu täältä!