Ihana Lauantai -tapahtuma 26.1.2019

Råmossa Lodgen Ihana Lauantai -tapahtumassa 26.1.2019 teemoina ovat hyvinvointi, liikunta ja metsän parantava voima. Lumikenkäilemme, nautimme puusaunan rauhasta ja maittavasta vegaanisesta ruoasta. Yhteisen ohjelman lisäksi varaamme aikaa omiin lepohetkiin, vaikkapa kirjan lukemiseen takkatulen ääressä. Päivän tukikohtana toimii Råmossa Lodgen ihana hirsitupa terasseineen. Råmossa sijaitsee Porvoon maaseudulla Ilolan kylässä.

Hemmottelupäivän hinta on 132€/hlö (sis. ALV). Osallistujamäärä korkeintaan 10 hlöä. Toteuttajana Råmossa Lodge: Outi ja Jussi J. Pekkinen sekä Siiri Leppälä.

Aurinkoinen lumikenkäilyretki keväällä 2018, Outi ja Krista

Aurinkoinen lumikenkäilyretki keväällä 2018, Outi ja Krista


Lumikenkäily_lumikengät.jpg

Ohjelma

Klo 9.00 Virittäydytään päivään. Aamiaisena Malmgårdin kaurapuuroa kookos-twist, jugurtti-mysli-marjakimara. Tuoremehua, teetä ja vahvaa kahvia.

Klo 9.30-11.00 Ohjattu lumikenkäilyretki Råmossan jylhässä luonnossa (lumen puuttuessa metsäretki kävellen).

Klo 11.00-13.00 Råmossa Lodgen puulämmitteinen sauna kutsuu päiväsaunaan (2-3 ryhmässä). Kasvonaamiot ja pyyhkeet talon puolesta, ja tarjolla palanpainiketta sekä virvokkeita.

Klo 13.00-14.00 Nautitaan terveellinen ja vegaaninen (runsas) lounas. Tarkentuu!

Klo 14.30-16 Ohjattua ulkoliikuntaa Råmossan oman järven äärellä ja mielenrauhoittumisharjoitus nuotiotulilla. Nautitaan teetä, vahvaa kahvia ja jälkiruoka.

Hyvää kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!


Lisätietoja

Lumikenkäillen koet metsän uudesta näkökulmasta. Retki toteutetaan metsän siimeksessä viipyillen ja välillä reippaasti sykettä nostaen. Opetamme välineiden käytössä sekä lumikenkäilyn perustekniikan. Lumikengät ja sauvat talon puolesta.

Ruoka ja juomat: Ihana Lauantai -tapahtuman hintaan kuuluu ohjelmassa mainitut ruoat ja juomat. Ruoka on tällä kertaa 100% vegaanista, eikä sisällä eläinkunnan tuotteita kuten maitoa tai kananmunia. Allergioista kuulemme mielellään jo ilmoittautumisen yhteydessä. 

Saapuminen: Råmossa Lodgeen ei ole julkista liikennettä ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille. Ajoaika Porvoon keskustasta n. 20 ja Helsingin keskustasta n. 60 minuuttia.  

Råmossa Lodgella on toiminnalleen vastuuvakuutus. Tapaturmavakuutuksesta osallistujat vastaavat itse. Osallistumismaksu maksetaan viimeistään 2 vkoa ennen tapahtumaa.

Kerron mielellään lisää Ihanasta Lauantaista: Outi Pekkinen, puh. 040 568 8012, info (at) ramossa.fi

Lumikenkäilynäyte

Råmossa Lodge, hirsitupa

Råmossa Lodge, hirsitupa