Metsämaisema_Råmossa Lodge.jpg

Metsä

Råmossa Lodge on metsässä ja metsä on osa meitä. Metsässä ihminen väkisinkin rauhoittuu ja ajatus selkenee. Ilma on raikasta ja helppoa hengittää. Metsässä aistii asioita kaikilla aisteillaan; kuulee tuulen huminan, haistaa sateen kasteleman maan, maistaa metsän marjat, näkee puiden varjot, tuntee alla olevan maaston muodot. Hoidamme ja kunnioitamme metsäämme. Råmossa on palkittu laadukkaasta metsänhoidosta ja metsämme hoito on sertifioitu. 

 Järvi

Järvemme vesi tulee lähteistä, joten vesi on putipuhdasta ja viileää. Alkuperäinen kalasto on jäänyt järveen satimeen jääkauden väistyttyä n. 11 500 vuotta sitten. Vesi parantaa ja on hyvä uida, eikä haittaa vaikka vettä hieman nielaisee. Järven äärellä vierailee saukkoja, kurkia, laulujoutsenia ja hirviä. Järvi on aina erilainen sään ja vuodenaikojen mukaisesti. Järvi vangitsee katseen ja selkeyttää mielen. Talvella rannasta voi pulahtaa uimaan avantoon tai tehdä lumienkeleitä paksulla jäällä. 

jarvi-3412_Råmossa_Lodge.jpg
Nuotiopaikka_Råmossa Lodge.jpg

Yksityisyys

Palvelemme vain yhtä ryhmää kerrallaan. Meillä on takuulla riittävästi tilaa olla rauhassa ja nauttia yhdessäolosta tuvassa tai raikkaassa ulkoilmassa. 

Täällä ei ole lähinaapureiden valoja. Voit löytää oman salaisen paikkasi vaikka kallion laella ja katsoa kauas horisonttiin. 

Vastuullisuus

Kunnioitamme ja arvostamme luontoa kestävän kehityksen periaattein. Metsämme ovat hyvin hoidettuja, rakennukset paikan päällä ja omasta puusta tehtyjä. Kierrätämme, emme käytä kertakäyttöastioita ja lämmitämme ekologisesti. Teemme yhteistyötä aina kuin mahdollista itä-uusmaalaisten yrittäjien kanssa. Meillä vieraamme saavat maukasta, konstailematonta ja terveellistä ruokaa. Suoraan kasvimaasta, järvestä tai vaikka metsästä, ja tietenkin myös vegaanista.

Päärakennus_hirsihuvila_Råmossa Logde.jpg
ihmiset-1_Råmossa_Lodge.jpg

Ihmiset

Teemme työtä täydellä sydämellä ja motivoituneesti. Tärkeintä on, että vieraillamme on hyvä olla. Kuuntelemme tarkkaan toiveet etukäteen ja tarvittaessa muutamme lennosta. Tahdomme varmistaa, että vieraamme saavat keskittyä tavoitteisiinsa ja nauttia olostaan. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja. Vuona 2018 yrityksemme täyttää 40-vuotta ja meillä on Laatutonni matkailualan sertifiointi.