Råmossa Extravaganza

Keittiömestari Georg Simojoki

Keittiömestari Georg Simojoki

Tervetuloa Porvoon maaseudulle Råmossa Lodgen ainutlaatuiseen luonnonympäristöön nauttimaan ihanasta hetkestä ystäviesi tai liikekumppaniesi kanssa. Extravaganza tarkoittaa “loisteliasta esitystä tai näytöstä” ja tällä kertaa käsitettä sovelletaan ruokaelämykseen.

Råmossa Lodge Extravaganzan menu saa inspiraationsa paitsi läheltä myös pyörämatkoista Meksikossa, ja tuo terveisiä Välimereltä ja Alpeilta. Yksi oleellinen raaka-aine on Råmossan oma hirvi. Ruokanautintojen takana on ravintola Zum Beispielin keittöpäällikkö Georg Simojoki.


Zummansikkaj%C3%A4lkk%C3%A4ri_2011_3600.jpg

Tilaisuuden kulku

  • Tervetulomaljat ja ulkoilua metsän siimeksessä.

  • Ulkotulilla suolaista välipalaa - Råmossan oman järven rannassa tai metsälaavulla

  • Puulämmitteinen sauna. Lisäpalveluna puulämmitteinen palju sulan kelin aikaan (keväästä syksyyn).

  • Råmossa Extravaganza -päivällispöytä - runsaasti ruokalajeja, joissa huomioitu sesongin raaka-aineet, paikallisuus, keittiömestarin taiteellinen näkemys sekä tietenkin asiakkaiden toiveet. Sisältää alkuruokia, pääruokia sekä jälkiruoan, yhteensä n. 16 eri lajia.


Hinnat

- 190 €/hlö (+ALV 14-24%), jos ryhmän koko 12 hlöä
- 200 €/hlö (+ ALV 14-24%), jos ryhmän koko 10 hlöä
- 220 €/hlö (+ ALV 14-24%), jos ryhmän koko 8 hlöä
- 250 €/hlö (+ ALV 14-24%, jos ryhmän koko 6 hlöä

  • Catering Zum Beispiel (www.zum.fi)

  • Toteutusaika 6 tuntia, ma-pe, ryhmä enintään 12 hlöä

  • Wifi, AV-projektori ja -kangas, fläppitaulu

  • Saunapyyhkeet talon puolesta

  • Lisätietoa ja varaukset: info(at)ramossa.fi,
    puh. +358 50 56 88 017/Jussi ja
    +358 40 56 88 012/Outi

    Tervetuloa!

RåmossaSAUNA.jpg