© ML photic

© ML photic

Nauti tuoreesta nokipannukahvista, haista kesäisen luonnon tuoksuja, savusta itsepyytämäsi kala, ui yksityisessä järvessä kuuman saunan jälkeen. Vietä läheisiesi tai työkavereiden kesken rauhoittava hetkesi keskellä metsää.

Råmossa Lodge on yksityisessä omistuksessa oleva Porvoon Ilolassa sijaitseva 225 hehtaarin metsätila. Ajomatka tilalle kestää tunnin Helsingin keskustasta ja 20 minuuttia Porvoon keskustasta. Tilalla on käsintehdyt hirsiset rakennukset, oma lähdejärvi ja vaihteleva, sekä mäkinen maasto. Tarjoamme tilauksesta turvallisia luontoelämyksiä ryhmille.  Ydintoimintaamme kuuluu työhyvinvointi- ja kokouspalvelut sekä opastetut luontopäivät. Palvelemme asiakkaitamme mutkattomasti ja reippaasti. Kestävä kehitys on luonnollinen osa toimintaamme, yrityksellämme on Laatutonni sertifikaatti ja yritys on valittu Visit Finlandin TOP 25 tähtiyritykseksi vuosiksi 2017 - 2019. Uutuutena tarjoamme hyvää palautetta saanutta työhyvinvointipäivää.

Varaa syksyksi Råmossan taatusti erilainen kokouspäivä. Saat käyttöösi tilan rakennukset, pääpaikkana toimii päärakennuksen tupa. Tuvassa on erinomaiset nahkaiset selkää tulevat tuolit, korkean tason AV-välineet ja tarjoamme herkullista ruokaa (myös vege versiona). Tarjoamme yksityisyyttä, hiljaisuutta ja tilaa luovaan ajatteluun. Osa kokouksesta voidaan pitää ulkona esim. rannan nuotiopaikalla tai korkean mäen päällä sijaitsevalla laavulla.

 

Ammattitaitoiset eräoppaamme ja minä vastaamme päiväsi onnistumisesta. Tervetuloa metsään!

Jussi Jaakkima Pekkinen

Isäntä

Råmossa Lodge

 

 

 

Klikkaamalla alla olevia kuvia pääset Råmossan instagram tilille.

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
FI
EN