Elämyspalvelut

Tässä muutama esimerkki aktiviteeteistamme. Vaihtelevamaastoista kaunista metsäluontoa meillä on 225 hehtaaria sekä oma järvi. Råmossa Lodge Hirsituvassa mahtuu ruokailemaan 14 hlöä ja terasseilla noin 20 henkilöä (ml. 10 hengen katettu terassipöytä). Toteutamme muitakin elämyksiä, joten kerro meille ryhmänne toiveista.

Isännän luontoretki

Lähdemme luontoretkelle Råmossan metsiin, lähdejärvelle ja kauniille kallioisille rinteille ja kukkuloille. Kävelemme vaihtelevassa maastossa, välillä luontopolkuja pitkin ja välillä metsän siimeksessä, vuodenaikoja ja metsän elämää havainnoiden. Kerromme tarinoita Råmossan historiasta ja vaikkapa metsän- ja riistanhoidosta. Retken teemoissa painotetaan ryhmän omia kiinnostuksen kohteita. Isännän luontoretki on kestoltaan n. 90 minuuttia.

Isännän luontoretki sopii hyvin kokouspaketin yhteyteen, kysy tarjousta. Järjestämme ryhmille myös räätälöityjä luonnonympäristöön ja esim. metsänhoitoon liittyviä tilaisuuksia asiantuntijaverkostomme kanssa.

Råmossa Lodge Duckboards.jpg
SiiriCircuit-2.jpg

Liikuntaa luonnossa ja kokouksen yhteydessä

Kuntopiiri ulkona. Pystytetään kuntopiiri vaikkapa järven rantaan tai ylös Lodgen Hirsituvan nurmikolle. Tässä treenissä parannetaan lihaskuntoa ja tulee lämmin. Harjoitteissa käytetään oman kehon painoa sekä pienen kuntosalimme irtopainoja ja välineitä. Vaatimustaso ja sisältö muokataan osallistujien toiveiden mukaisesti. Ohjattu treeni sisältää myös yhteisen alkulämmittelyn sekä loppurentoutuksen. Kesto sovitusti 60 tai 90 minuuttia.

Luontojumppa. Mukavaa jumppaa ryhmän toiveiden ja vaatimustason mukaisesti. Sisältää lihaskunto-osuuden, venyttelyä sekä loppurentoutuksen. Kesto 60-90 minuuttia, sovitun mukaisesti.

Kokouksen taukojumppa. Venytellään ja avataan kehoa ja mieltä parempaan kokouspäivään. Huomioidaan erityisesti niska-, hartia- ja selänseutu. Kesto 20-30 minuuttia.

Pyydä ehdotus liikunnallisista palveluista kokouspaketin yhteyteen. Järjestämme myös räätälöityjä luontoliikunta- ja hyvinvointitilaisuuksia sekä työhyvinvointipäiviä.

Ikimetsän® jooga

Joogan ja metsän yhteisvaikutus on voimakkaan rentouttava: Stressi vähenee, hyvä olo lisääntyy ja elimistön puolustusmekanismit elpyvät. Ikimetsän® hathajoogatunnilla kävelemme yhdessä metsän sydämeen, teemme lempeän harjoituksen, ja lopuksi rentoudumme (toteutus huhti-lokakuussa).

Ikimetsän®rentoutustunnilla aistimme luontoa. Kävelemme veden äärellä, ja venyttelemme monipuolisesti puiden ja kivien avulla. Lopuksi istahdamme rentoutumaan kalliolle. Harjoitus voidaan toteuttaa läpi vuoden. Molemmat em. tunnit sopivat kaikille, myös ensikertalaisille. Tunnit räätälöidään toiveidenne mukaisesti. Joogatunneilla yhteistyökumppanimme on porvoolainen Ikimetsän® jooga.

Kysy tarjousta kokouksen tai työhyvinvointotilaisuuden yhteyteen.

 

ikimetsän_jooga_Råmossa.jpg