Elämyspalvelut

Tässä muutama esimerkki aktiviteeteistamme. Toteutamme muitakin, joten kerro meille ryhmänne tavoitteista ja toiveista.

Suosittelemme aktiviteettien yhteyteen nuotiokahvituokiota metsälaavulla tai järvenrannalla. Palanpainikkeeksi ehdotamme riista- tai kalaleipiä, korvapuusteja tai piirakkaa vuodenajan marjoista tai sienistä. Alkaen hinta 17€/hlö (sis. alv 14%, kokouspaketin yhteydessä).

Isännän luontoretki

Lähdemme luontoretkelle Råmossan metsiin, lähdejärvelle ja kauniille kallioisille rinteille ja kukkuloille. Kävelemme vaihtelevassa maastossa, välillä luontopolkuja pitkin ja välillä metsän siimeksessä, vuodenaikoja ja metsän elämää havainnoiden. Kerromme tarinoita Råmossan historiasta ja vaikkapa metsän- ja riistanhoidosta. Retken teemoissa painotetaan ryhmän omia kiinnostuksen kohteita. Isännän luontoretki on kestoltaan n. 90 minuuttia.

Kokouspaketin yhteydessä hinta alkaen 396 euroa (sis. alv.)/ryhmä.

Luontoretki_Råmossa_Lodge.jpg
Lumikenkäily_lumikengät.jpg

Lumikenkäily


Lumikenkäillen koet metsän uudesta näkökulmasta. Retki voidaan toteuttaa metsän siimeksessä viipyillein tai reippaasti sykettä nostaen. Reitillä on sopivasti nousuja ja laskuja, metsäpolkuja ja umpihankea. Lumikenkäretken vaativuus ja etenemistahti suunnitellaan ryhmän jäsenten toiveiden mukaisesti. Opetamme välineiden käytössä sekä lumikenkäilyn perustekniikan.

Lumikenkäilyretken kesto on n. 90 minuuttia, josta vähintään 60 minuuttia maastossa. Toteutamme myös pidempiä tai lyhempiä retkiä toiveidenne mukaisesti.

Kokouspaketin yhteydessä hinta alkaen 396 € (sis. alv), enintään 8 henkilöä. Lumikengät ja sauvat talon puolesta.

Ikimetsän™ jooga


Joogan ja metsän yhteisvaikutus on voimakkaan rentouttava: Stressi vähenee, hyvä olo lisääntyy ja elimistön puolustusmekanismit elpyvät. Ikimetsän™ hathajoogatunnilla kävelemme yhdessä metsän sydämeen, teemme lempeän harjoituksen, ja lopuksi rentoudumme (toteutus huhti-lokakuussa).

Ikimetsän™ rentoutustunnilla aistimme luontoa. Kävelemme veden äärellä, ja venyttelemme monipuolisesti puiden ja kivien avulla. Lopuksi istahdamme rentoutumaan kalliolle. Harjoitus voidaan toteuttaa läpi vuoden. Molemmat em. tunnit sopivat kaikille, myös ensikertalaisille.

Tunnit räätälöidään toiveidenne mukaisesti. Joogatunneilla yhteistyökumppanimme on porvoolainen Ikimetsän™ jooga.

Kokouspaketin yhteydessä hinta alkaen 396 € (sis. alv)/ryhmä.

 

ikimetsän_jooga_Råmossa.jpg